NELSON LOUNGER

Met deze Lounger brengen we hulde aan drie Nelsons. Om te beginnen: George Nelson, de beroemde industriële ontwerper en Amerikaanse modernist.

Naast hem, een knipoog naar Lester Joseph Gillis alias Baby Face Nelson alias ook George Nelson. Hij was een beroemde Amerikaanse gangster uit de jaren 30. Hij kreeg zijn bijnaam omdat hij een kleine man was met een jeugdige uitstraling. Niets is wat het lijkt.

Maar de algehele OG van dit verhaal is Charles Karass alias Bobby Nelson. Hij wordt beschouwd als de uitvinder en meester van de Nelson Houdgreep. Hij houdt je de hele dag vast.

Niet alleen een enkele Nelson demonstrerend, maar ook de ongrijpbare Dubbele Nelson. Deze introduceert een commerciële extra – een lounger loveseat die ons uitnodigt om te ontspannen in zijn omhelzing.

  • Nelson was een design propositie voor het merk Fatboy.
Nelson Lounger

WHAT?!
Oké, laat me dat voor je verduidelijken. Nelson is een functionele buitenlounge stoel die je de hele avond warm zal houden.

Dus je hebt een missie?
Klopt! Deze lounger is ontworpen met als doel mensen aan te moedigen om langer buiten te blijven.

Hoe gaat Nelson dat doen?
Nelson gebruikt een bodywarmer als patroon voor de zitting van de lounger en gooit het over het frame zoals je dat zou doen met je trui op een zomeravond bij het vuur. Wordt het koud? Trek de bodywarmer van de lounger over je schouders en je kunt nog wat langer buiten blijven!

Wat heeft Fatboy eraan?
Gezien de huidige collectie van Fatboy en zijn concurrenten, zou een buitenlounge stoel perfect kunnen passen en het begin kunnen zijn van een nieuwe productfamilie. Hiermee wordt een link gecreëerd tussen Toní en de Netorious.