FINE DINING DELIVERY

Fine Dining Delivery concept render

Reusable Fine Dining Take-away Tableware

Fine Dining Delivery biedt horecaondernemers de mogelijkheid om hun klantervaring in een andere context te laten werken. Dit project verbreed de context van fine dining door hét milieu-bewuste en esthetische middel te bieden voor de fine-dining ervaring thuis. Met Fine Dining Delivery ontwerpt en maakt Pim Smit high-end herbruikbaar take-away servies. Dit creëert het middel voor de take-away markt voor fine dining ondernemingen zoals restaurants, luchtvaart cateraars en hotels en biedt hiermee een geruisloze overgang naar deze nieuwe markt.

Fine Dining Delivery maakt take-away verfijnd

Jouw fine-dining beleving bij de gasten thuis

bewust zonder afval

Missie

High-end restaurant ondernemingen het middel bieden om uit hun gebonden omgeving te ontpoppen. Een middel om bij te dragen aan de beleving van de gasten thuis. Bewust zonder afval.

DESIGNING HIGH-END TAKE-AWAY EXPERIENCES 

Visie

De take-away cultuur zal steeds zichtbaarder worden in de komende jaren. Pim biedt het middel om hier bewust en verantwoord aan mee te kunnen doen als restaurant. De context van fine dining wordt uitgebreid door hét milieu-bewuste, esthetisch meest aantrekkelijke middel te bieden voor de fine-home-dining ervaring. 

Update: 01-Maart-2022